به طراحی , اجرا و نگهداری فضای سبز گروه آیسان خوش آمدید

گل آگلونما ابلق چیست و شرایط نگهداری از آن

گل آگلونما ابلق

در زندگی آپارتمان نشینی می توان با استفاده از گل های آپارتمانی فضای سبز و زیبایی را در محیط خانه ایجاد کرد. انواع متنوعی از گیاهان آپارتمانی وجود دارد که هر کدام دارای ویژگی های ظاهری متفاوتی هستند. در این بین می توان گل آگلونما ابلق را نیز به عنوان یگ گل زیبای آپارتمانی معرفی کرد.

این گل دارای ویژگی های منحصر به فردی است چرا که بسیار سایه دوست بوده و در زیر نور کم نیز به خوبی رشد می کند و با دادن گل های زیبا شما را حیرت زده خواهد کرد. گل آگلونما ابلق یک گل زینتی بسیار زیبا است که مناسب شرایط آپارتمانی می باشد.

جالب است بدانید که گل آگلونما ابلق در فضای بسته آپارتمان با نور کم نیز قابل نگهداری است و با یک کود دهی دوره ای و آبیاری متعادل بهترین رشد را خواهد داشت. از طرفی در دما و رطوبت زیاد نیز با نور کم بسیار خوب رشد می کند و گل های زیبایی می دهد.

در ادامه قصد داریم به معرفی این گل زینتی آپارتمانی و شرایط نگهداری از آن بپردازیم. پیشنهاد ما به شما این است که تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

معرفی گل آگلونما ابلق

 

معرفی گل آگلونما ابلق
گل زینتی

 

در میان گل های آپارتمانی، گل آگلونما ابلق چیز دیگری است و دارای ظاهر زیبا و ویژگی های منحصر به فردی می باشد.رشد این گیاه با شاخ و برگ انبوهی که دارد به آرامی رشد می کند.در فصل بهار یا تابستان نیز دارای برگ های کشیده، خمیده و نوک تیزی است.

این گل زیبا در همه روزهای سال سرسبز خودی را حفظ می کند و همیشه سرسبز و جذاب به نظر می رسد.شاید دانستن این مطلب برایتان جالب باشد اما خوب است بدانید که گل آگلونما ابلق آلودگی های شیمیایی و دیگر آلودگی های موجود در هوا را به خود جذب می کند و در مقابل اکسیژن تولید می کند.

با این حال برگهای این گیاه سمی است بنابراین اگر حیوان خانگی در خانه نگهداری می کنید باید مراقب جویدن آن توسط حیوان خانگی خود باشید.

برای نگهداری گل آگلونما ابلق چه شرایطی لازم است

 

شرایط نگهداری گل آگلونما ابلق

 

 

با داشتن ظاهر زیبا و جذاب و همچنین ویژگی های منحصر به فرد می توان بیان کرد که نگهداری از گل آگلونما ابلق بسیار راحت است. این گل زینتی آپارتمانی مقاومت بالایی در برابر خشکی و گرمای هوا دارد.

با توجه به این ویژگی می توان گل آگلونما ابلق را به عنوان پرطرفدارترین و پرفروش ترین گیاهان آپارتمانی معرفی کرد. البته این گیاه با جذب آلودگی های مضر در هوای خانه و تصفیه هوا خواب راحتی را برای اعضای خانواده فراهم می کند. شرایط نگهداری گل آگلونما ابلق عبارت اند از:

آبیاری

در رابطه با شرایط آبیاری گل آگلونما ابلق می توان بیان کرد که در زمان آبیاری ابتدا باید بررسی کنید که سطح خاک آن خشک است. بنابراین باید تا عمق 2 سانتی متر سطح خاک آن خشک باشد که این نشان دهنده این است که باید این گیاه را آبیاری کنید.

دمای مناسب

گل آگلونما ابلق در دمای بین 18 الی 25 درجه سانتی گراد به خوبی در فضای آپارتمان رشد می کند. سرما برای این گیاه خوب نیست و به علت سرمای بسیار زیاد از بین خواهد رفت. بنابراین به دمای نگهداری از این گیاه توجه داشته باشید و نباید این گیاه را در نزدیکی وسایل گرمایشی و سرمایشی قرار دهید.

خاک مناسب

ترکیب به کار رفته در خاک گل آگلونما ابلق باید سبک و مخلوطی از ماسه، پیت،خاک برگ و خاک باغچه باشد. علاوه بر این نیز خاک این گیاه باید از زهکشی بالایی برخوردار باشد.

نور

همان طور که بیان کردیم این گل آپارتمانی سایه دوست بوده و در نور کم نیز به خوبی رشد می کند. البته انواع متنوعی از این گیاه نیز وجود دارد که دارای رنگ های دیگری است که البته برای رشد به نور بیشتری نیز نیاز دارند. اما به این نکته دقت داشته باشید که این گیاه را در معرض تابش مستقیم خورشید به هیچ وجه قرار ندهید.

 

کود دهی دوره ای

اگرچه گل آگلونما ابلق به تغذیه مصنوعی نیاز آنچنانی ندارد اما برای اینکه این گیاه رشد خوبی داشته باشد بهترین کار این است که در فصول رشد یعنی تابستان و بهار به این گیاه هفته ای دوبار کود مخصوص بدهید.

 

گلدان گل آگلونما ابلق را چند مدت یک بار باید تعویض کرد؟

گلدان گل آگلونما ابلق را کی عوض کنیم؟
وقت تعویض گلدان گل آگلونما

برای اینکه این گل زینتی و بسیار زیبا رشد خوبی داشته باشد باید گلدان آن را هر 1 یا 2 سال آن هم یک بار تعویض کنید. البته اگر متوجه شدید که ریشه های این گیاه از زیر گلدان آن بیرون زده اند و در اثر آن گیاه شادابی لازم را نداشت این نشان دهنده این است که باید گلدان گیاه را تعویض کنید.

با توجه به اینکه گرد و غبار بر روی برگ های این گیاه جای خوش می کند بهتر است هر چند مدت یک بار در زمانی که وقت آزاد داشتید با آب ولرم برگ های آن را تمیز کنید.

البته اگر در اثر آب ولرم لکه های به وجود آمده بر روی برگ های گیاه پاک نشد جای هیچ نگرانی نیست . شما می توانید به مقدار کمی شیر و آب را با هم استفاده کنید. از طرفی این محلول شیر و آب برای گاه نیز مفید است.

 

در نظر گرفتن نکات لازم در نگهداری از گل آگلونما ابلق

برای داشتن گل شاداب و سرسبز آگلونما ابلق و استفاده از آن در طراحی و اجرای فضای سبز منزلتان بهتر است به برخی از نکات نگهداری از این گیاه توجه داشته باشید. این نکات مهم و ضروری در نگهداری از این گیاه عبارت اند از:

برای اینکه برگ های این گیاه دچار افتادگی نشوند بهترین کار پیچیدن آن با استفاده از روزنامه به مدت سه روز است. از طرفی می توانید برگ های این گیاه را با استفاده از یک بند به همین مدت ببندید تا برگ های آن دچار افتادگی نشوند.

اگر جوانه ای از این گیاه را در گلدان مشاهده کردید به راحتی می توانید جوانه را در گلدان دیگری بکارید.مرطوب بودن هوا و غبارپاشی را برای حفظ شادابی و طراوت گیاه را هر چند مدت یک بار انجام دهید.

اما بهتر است این کار را به دور از نور خورشید انجام دهید به این دلیل که قطرات آب در مجاورت نور خورشید موجب سوختگی برگ های این گیاه می شود.

برا حفظ حالت برگ های گیاه بهتر است در هر ماه به مدت سه روز برگ های گیاه را با بند ببندید یا اینکه آن را روزنامه پیچ کنید.

 

مشکلات شایع در گل آگلونما ابلق

همان طور که بیان کردیم گل آگلونما ابلق یک گیاه آپارتمانی مقاوم بوده که دارای ویژگی های منحصر به فردی می باشد. اما با این حال ممکن است با بسیاری از مشکلات مواجه شود که موجب بیماری در این گیاه و از بین رفتن آن شود.

البته آسیب پذیری این گیاه در برابر آفات و بیماری ها نسبت به دیگر گل های آپارتمانی کمتر است اما برخی از آفات همچون کنه های عنکبوتی، فلس و شپشک های آرد آلود ممکن است به این گیاه آسیب وارد کنند.

البته برخی از مشکلات از جمله قارچ و پوسیدگی در این گیاه نیز به دلیل آبیاری بیش از حد به وجود می آید. بنابراین برای کمتر کردن مشکلات شایع در این گیاه بهتر است مراقبت های زیر را برای این گیاه به کار ببرید که شامل موارد زیر است:

  • اگر برگ های سوخته ای در گیاه مشاهده کردید بهتر است برگ های سوخته شده را از آن جدا کنید.
  • به علت افزایش سن ممکن است برگ های این گیاه دچار پیچ خوردگی شود به همین خاطر اگر برگ آسیب دیده ای در گیاه مشاهده کردید بهترین کار جدا کردن آن است.
  • به تغییرات دمایی شرایط نگهداری از این گیاه توجه داشته باشید به این دلیل که این گیاه در دمای بسیار کم و سرما رشد خوبی نخواهد داشت و سریع تغییر شکل می دهد.
  • اگر موج گرفتن برگ ها را در این گیاه مشاهده کردید این نشان دهنده این است که رطوبت گل کمتر شده است.
  • اگر خاک این گیاه تشنه و خشک باشد در اثر آن برگ ها آسیب می بینند و دچار افتادگی می شوند. برای همین لازم است برگ های خشک شده را جدا کنید و گیاه را آب دهید.
  • در اثر آبیاری زیاد گیاه دچار پوسیدگی می شود و برگ های سرسبز آن نیز زرد می شود. با توجه به این امر بهتر است به موقع با آن آب دهید و در آبیاری این گیاه زیاده روی نکنید.

 

چگونگی تکثیر گل آگلونما ابلق

تا به اینجای متن در رابطه با شرایط نگهداری و مراقبت های لازم در مورد گل آگلونما ابلق مطالبی را بیان کردیم اما به طور حتم با این سوال مواجه خواهید شد که روش تکثیر این گل چگونه است؟

به دو روش می توان این گیاه را تکثیر کرد. یک روش تکثیر آن با قلمه ساقه و دیگری نیز تکثیر با تقسیم بوته این گیاه است. در روش اول برای تکثیر این گیاه بهترین زمان، فصل بهار است که می توانید از گیاه قلمه ای را جدا کنید و در گلدان دیگری بکارید.

در روش دوم تکثیر نیز بهترین کار استفاده از یک بیلچه مناسب است که با شل کردن خاک اطراف گیاه می توانید گیاه را بیرون بیاورید و در گلدان دیگری بکارید.

 

سخن پایانی

گل آگلونما ابلق با داشتن بهترین شرایط نگهداری یکی از خاص ترین و زیباترین گل های آپارتمانی است که زیبایی بی نظیری به فضای خانه شما می بخشد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *